Sponsor worden?

  ZuydLAN is alleen maar mogelijk met de hulp van sponsoren die ons evenement financieel mogelijk maken. Wij bieden uw bedrijf de mogelijkheid om een unieke en moeilijk te vinden groep van game- en ICT-enthousiastelingen te bereiken!

  Lees op deze pagina meer over wat wij uw bedrijf kunnen bieden. U kunt ook direct met ons contact opnemen onderaan deze pagina!

  Image
  Image

  Wat is ZuydLAN?

  Na 10 edities is ZuydLAN een begrip geworden onder onze community. Ontstaan uit een schoolopdracht voor eerstejaars leerlingen van de faculteit ICT van Zuyd Hogeschool, heeft ZuydLAN zich ontwikkelt tot een volwaardig evenement wat zich richt op studenten tussen de 16 en 30 jaar oud.

  ZuydLAN wordt georganiseerd door een wisselnde groep van 12 tot 15 vrijwilligers die zich een jaar lang storten op de organisatie van een 48-uurs evenement voor meer dan 100 deelnemers. Zij verzorgen eten & drinken, overzien competities, regelen de kaartverkoop en verzorgen uiteraard een goede internetverbinding waarover lekker gegamed kan worden.

  Onze doelgroep

  Wij geloven dat passie voor samen gamen breder is dan een ICT-studie en richten ons daarom op een breed publiek, tussen de 16 en 30 jaar oud. Deze doelgroep volgt veelal nog een studie of is zich net aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Ons publiek is veelal verbonden aan Zuyd Hogeschool, Arcus College of andere onderwijsinstellingen in de regio.

  We bereiken deze deelnemers via e-mail en Facebook maar ook via de populaire community-tool Discord. Hier kunnen wij content naar onze eigen wensen in publiceren die door velen gezien wordt.

  0
  Deelnemers
  0
  Marketing bereik

  Wat wij uw merk bieden!

  ZuydLAN werkt met vooraf vastgelegde sponsorpakketten. Zo weet u wat u van ons mag verwachten voor de investering die u doet! Hieronder ziet u de diverse pakketten die mogelijk zijn. Naast deze pakketten hebben wij relaties hoofdsponsoren die ons het gehele jaar door operationeel faciliteren. Als u besluit om ons te sponsoren worden deze afspraken vastgelegd en houden wij u op de hoogte van onze voortgang!

  © 2024 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.